Anadolu16.com

Adem Vural’dan Kapalıçarşı esnafına ziyaret

Adem Vural’dan Kapalıçarşı esnafına ziyaret
17.12.2023
A+
A-

CHP Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Adem Vural, esnafı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Adem Vural, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi “Geçmişin İzi, Değişimin Gücü…” sloganıyla çalışmalarının startını veren CHP Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Adem Vural Kapalıçarşı esnafı ile bir araya geldi.

Hanlar Bölgesi’ni ve Kapalıçarşı’yı gezen Vural, çarşı esnafının taleplerini dinledi.

Çarşı esnafıyla sohbet eden Vural, Hanlar Bölgesi’ni canlandırmak için projelerinin hazır olduğunu ifade etti.

ADEM VURAL KİMDİR?

Adem Vural 2 Kasım 1958 tarihinde Kuzey Makedonya Pirlepe şehrinde dünyaya geldi. Ailesi 1961 yılında Bursa Osmangazi Bahar Mahallesine yerleşti. İlköğretim Barbaros İlköğretim Okulunda, Ortaöğretim Yıldırım Beyazıt Lisesi, Lise Tophane Endüstri Meslek Lisesi Makina Modelciliği Bölümü ve son olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi (Eski Eğitim Enstitüsü) Fen ve Tabiat Bilgileri Bölümünde üniversite eğitimini tamamladı.

İş hayatına okul yıllarında Bursa Kapalı Çarşı başta olmak üzere bir çok işte kısmi zamanlı görev alarak başladı. Profesyonel iş hayatına ise 12 Eylül 1980 yılında Bursa SSK Bölge Müdürlüğüne memur olarak atanarak başladı.

1980 – 2010 yılları arasında Şef Yardımcılığı, Şef, İl Müdür Yardımcılığı (Görevine ek olarak 5510 Sayılı Kanun ile Sosyal Güvenlik Kurumlarının birleşmesi ile Kurucu Osmangazi İlçe Müdürlüğü) görevlerini yerine getirdi. 2010 yılı itibari Buski Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevine atandı. Yürüttüğü başarılı projelerin ardından kurumda Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 2019 Nisan ayı itibari ile de Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcılığı (Finans, İnsan Kaynakları, Zabıta, Ruhsat, Yazı İşleri, Strateji Bölümlerinden sorumlu) görevini 02/11/2023 tarihine kadar yürüttü. 1982 yılında Futbol Hakemliği ünvanını aldı.

Aday Hakem, Bölge Hakemi, Klasman Hakemi, Üst Klasman Hakemi, Uzman Yardımcı Hakemlik kadrosuna yıllar içerisinde geçiş yaptı. 20 yıl boyunca profesyonel liglerde bir çok karşılaşmada görev aldı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şube yönetiminde aldığı görevlerin ardından 2 yıl başkanlık görevini yerine getirdi.

İl Hakem Kurulu Başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği, Gözlemci ve Temsilcilik görevlerinde futbol müsabakalarında yer aldı. Bursa Haber Gazetesi, Olay Gazetesi ve Bursa Hakimiyet gazetelerinde 1997 yılından bu yana spor yazarlığı yaptı. Olay TV ve AS TV spor programlarında da Spor Yorumculuğu yaptı.

Evli ve 1 erkek (ODTÜ Makina Mühendisliği Mezunu), 1 kız (Bursa Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf Öğrencisi) çocuk babasıdır. Topsuz Alanda Olup Bitenler ve Şansa Yaşıyoruz Şansa isimli iki adet yayınlanmış kitabı mevcuttur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.