Anadolu16.com

Dünya saç şampiyonu Türkiye’ye geliyor

Dünya saç şampiyonu Türkiye’ye geliyor
11.12.2023
A+
A-

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Dünya KuaförcülükSanatı, Kozmetik Dekorculuğu ve Saç Model Yapma  Şampiyonası dünyanın en iyi kuaförlerini biraraya getirdi. Yarışmanın birincisi Dünya ve Avrupa şampiyonu NataliaSmirnova, 14 Aralık’ ta Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek olan Beauty Code Pro lansmanı için Türkiye’ye geliyor.

BEAUTY CODE PRO TÜRKİYE’YE GELİYOR

Küresel güzellik pazarının 2027’de 580 milyar doların üzerine çıkması bekleniyor. Sürdürülebilirlik ve ‘iyi yaşam’ algısı her geçen yıl güçleniyor. Dünya markalarının Türkiye pazarına ilgisi artıyor. Kozmetikte dünya markası İtalyan, Brazilianfirma Türkiye’de satışlarına başlayacak. 14 Aralık’ ta lansmanda İcoone Makinesi ilk defa ve uygulamalı olarak tanıtılacak. Dünyaca ünlü kozmetik markaları Beauty CodePRO 14 Aralık’ ta  muhteşem bir lansman ile Türkiye’ye giriş yapıyor.

   

“PORTFÖYÜMÜZDEKİ HER MARKANIN ŞAMPİYONUYUZ”

2013 yılından beri faaliyet gösteren Beauty Code Pro, IcooneBeauty, BallancerPro, Nubea, ORising, Eliokap, PhytoAtivo, Cola by Belkos Belleza gibi güzellik markalarının ve ürünlerin distribütörü. 14 Aralık’ ta muhteşem bir lansman ile Türkiye’ye ilk defa getirilecek icoon markasının da distribütörü. 21 yıldır güzellik sektöründe var olan BeautyCode Pro Kurucusu Katia Levit, “BEAUTY Code PRO, cokyönlü olan ve iyi insanlardan oluşan bir aile. Profesyonel güzellik malzemeleri distribütör Kozmetologlara, Kliniklere, Berberlere, Estetisyenlere, Salonlara ve Spa’lara satış yapıyor ve pazarlama, eğitim, dağıtım konularında tam hizmet sağlıyoruz. Portföyümüzdeki her markanın şampiyonu olmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

“TAM HİZMET SAĞLIYORUZ, PROFESYONEL EĞİTİM VERİYORUZ”

Türkiye’de çok sayıda düşük kaliteli ürün var ve bunun yerel yönetimler tarafından düzenlenmesi gerektiğini söyleyen Katia Levit, “Tüm bunların arka planında biz de kaliteli bir alternatif sunmak istiyoruz. Ürünlerimiz ucuz değil, ama bu dünyada iyi olan hiçbir şey ucuz değil. Biz gereken her yönetimden belgelerimizi alıp gereken kurumlardan onayı aldık, Türkiye’de resmi bir şirketiz ve tabi sizin kullanacağınız bütün ürünler protokole göre getirilir ve saklanır. Paranın karşılığında kalite ve profesyonel hizmet sunuyoruz dolayısıyla şirket ismi ‘PRO’ olarak adlandırıldı. Tam hizmet sağlıyoruz, profesyonel eğitim veriyoruz ve müşterilerimizle her zaman iletişimdeyiz” dedi.

“ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER KULLANIP SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK VERİYORUZ”

Sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini ve çevre dostu ürünler kullanmaya özen gösterdiklerini söyleyen Katia, “Bu bizim için çok önemli, üstelik biz de gönüllüyüz ve buna sponsor oluyoruz. Mümkün olduğunca çevre dostu ürünler ithal ediyoruz, mesela Nubea saç terapi ürünleri. İçeriği yüzde 100 esensiyel sinerji yağlardan oluşur, silikon ve hormon içermeyen tamamen doğal ve de çok etkilidir. Aynı zamanda LÖSEV çocuklarına destek veriyoruz çünkü ne yazık ki protokole göre yapılan işlemler çocukların bağışıklık sistemine göre değil. Mümkün olduğunca topluma ulaşmaya çalışıyoruz ve nüfusun zayıf kesimlerini destekliyoruz. Gülebilirsiniz ama coşkuyla. Evet paranormaliz ama güzelliklerin dünyayı kurtaracağına inanıyoruz. Çünkü gençliğin sırrını çözdük” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.