Dolar 40,8977
Euro 47,8773
Altın 4.386,82
BİST 10.884,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 35°C
Açık
Bursa
35°C
Açık
Cum 32°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 30°C

Yüzde 20 Zam Geldi

Yüzde 20 Zam Geldi
5 Temmuz 2024 15:22
A+
A-

Ekonomi yönetiminin olumlu açıklamalarına karşın Türkiye’de her türlü ürün ve hizmete yönelik zam dalgaları kesintisiz sürmekte.

Temmuz ayında asgari ücrete bir zam kararı almayan hükümet, emekli maaşları içinse yalnızca yüzde 25’lik bir artışı uygun gördü. Buna karşın elektriğe yüzde 38, sigara, alkol ve akaryakıt fiyatlarına ise ÖTV kaynaklı peş peşe fahiş zamlar yapıldı.

Gelen son zam haberi ise internet faturalarına yönelik oldu. Gigafiber altyapısı ile Türkiye’nin birçok noktasına 1000 mbps hızında internet servisi sunmaya başlayan ve bu hizmet yoluyla son yıllarda abone sayısı katlanarak artan TürkNet, abonelik ücretlerine yüzde 20 oranında zam yaptı.

İNTERNET FATURASI 500 TL’YE YÜKSELDİ

Müşterileri için taahhütsüz olarak sabit fiyat sunan TürkNet, 399,90 TL’lik abonelik ücretini yarından itibaren geçerli olacak şekilde 499,90 TL’ye yükseltti.

Söz konusu değişiklik ilk aşamada yeni aboneler için yapılırken, halihazırda TürkNet kullanan müşteriler ise bir sonraki fatura kesim tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde zamlı tarifeyi kullanmak zorunda kalacak.

İnternetin herkes için bir ihtiyaç haline dönüştüğü bir devirde TürkNet’in yanı sıra, Türkiye’de internet servisi sağlayan diğer firmaların da tarifelerine Temmuz ayı içerisinde yüksek oranda zam yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.