Dolar 41,3662
Euro 48,5858
Altın 4.854,79
BİST 10.372,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 32°C
Az Bulutlu
Bursa
32°C
Az Bulutlu
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Ümit Özdağ’dan Diyanet’e sert tepki

Ümit Özdağ’dan Diyanet’e sert tepki
3 Ağustos 2023 16:08
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Balıkesir’de vaiz Mehmet Deniz’in intihar etmesinin ardından Diyanet’e çok sert tepki gösterdi.

Balıkesir İl Müftülüğü’nde vaiz olarak görev yapan Kırkağaç eski müftüsü Mehmet Deniz’in Diyanet’ten baskı gördüğü, hakkında soruşturma açıldığı, mahkeme kararı uygulanmayarak görevine iade edilmediği ve bu nedenle yaşamına son verdiği iddiası gündem oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Özdağ, Diyanet’e sert tepki gösterdiği paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Diyanet İşleri Başkanlığını Allah’tan korkmazlar, Türk milletinden utanmazlar yönetiyor. DİB’nı AK Parti’nin arka bahçesi yapan Allah’tan korkmaz, Yunan sevici bu ekip şimdi de elini kana buladı.

Balıkesir’de vaiz olan 5 çocuk babası Mehmet Deniz’i bisiklete bindiği, işe motorsikletle gittiği, cübbe giymediği için işten atmışlar. Bunalıma giren Mehmet Deniz intihar etmiş. Daha önce de izin alarak İYİ Parti’nin Nevşehir il binasının açılışında dua eden engelli imamı işten atmışlardı.

DİB eğer işten adam atacak ise imam değil cennette nikah memuru olduğunu zanneden rezil herifi işten atsın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.