Dolar 40,8799
Euro 47,7089
Altın 4.380,93
BİST 10.929,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 30°C
Az Bulutlu
Bursa
30°C
Az Bulutlu
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 32°C
Cum 35°C

Muharrem İnce’den Millet İttifakı’na trol tehdidi!

Muharrem İnce’den Millet İttifakı’na trol tehdidi!
25 Nisan 2023 12:21
A+
A-

Muharrem İnce’den Millet İttifakı’na: İşi gücü bırakır maskelerinizi düşürürüm.

Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, FETÖ ve PKK ile CHP’li belediyelerin trolleri ve bazı gazetecilerin kendisini hedef aldığını iddia ederek, Millet İttifakı’nı trollerini çekmemesi halinde maskelerini düşürmekle tehdit etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı’nı hedef alan açıklamalarda bulundu. İnce, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, “Maskelerinizi düşürürüm” tehdidinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ‘iki turlu’ seçim olduğunu savunan İnce, paylaşımında “İkinci tura kim kalırsa birbirimizin seçmenlerinin oyuna talip olacağız. Bizi kırmayın, biz de sizi kırmayalım dedim. Trollerinizi susturun, iftiralarınıza cevap vermekten yorulduk dedim. Sesimizi duyan yok. Her gün yeni bir iftira, yeni bir troll saldırısı ile karşılaşıyoruz” dedi.

Bazı trollerin kendisini hedef gösterdiğini ileri süren İnce, paylaşımının devamında şunları söyledi:

“FETÖ’nün ve PKK’nın ne kadar sosyal medya trollü varsa bize saldırıyor, iftira atıyor. CHP belediyelerinden, parti genel merkeziden beslenen troller ve gazeteci görünümlü beslemeler FETÖ ve PKK hesapları ile yarışır halde bize iftira atma yarışına girmişler. Buradan son defa Millet İttifakı’nın bileşenlerine sesleniyorum. Ya bu alçak müfterilere engel olursunuz ya da işi gücü bırakır maskelerinizi tek tek düşürürüm. Ondan sonra muhalefete neden muhalefet ediyorsun diye ağlamak yok ama!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.