Dolar 40,8120
Euro 47,5849
Altın 4.378,06
BİST 10.824,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 34°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
34°C
Parçalı Bulutlu
Cum 32°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 30°C

Metroda görüntülenen İYİ Partili Yılmaz gündem oldu

Metroda görüntülenen İYİ Partili Yılmaz gündem oldu
3 Haziran 2023 18:59
A+
A-

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz‘ın metroda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Yılmaz’ın fotoğrafı, kariyerine atıfta bulunularak çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın metroda düşünceli gözüktüğü sırada çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğraf, Twitter’da en çok paylaşılanlar arasına girdi. Paylaşımlarda genellikle Yılmaz’ın kariyerine atıfta bulunuldu.

“ÜLKESİNE FAYDA SAĞLAMAYA GELDİ”

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde İYİ Parti’den milletvekili adayı olan Bilal Uzun, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Dünyanın 1 numaralı MBA okulu Wharton’da ekonomi hocası Bilge Yılmaz, bırakıp ülkesine fayda sağlamaya geldi. Metroda ayakta seyahat ediyor. Bizim ekonomi bakanı adayımızdı.

Diğer tarafta da uçak bekleten, üstüne de halkına fırça atan. Hatta bir de ‘biz kazandık’ diye halkına hava atan bir Ekonomi Bakanı. 2 senedir ekonominin başında. 2 senedir daha fakirleştiyseniz bunu düşünün lütfen.”

YILMAZ’DAN AÇIKLAMA

Bilge Yılmaz, fotoğrafının sosyal medyada yayılmasının ardından açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir mesaj yayımlayan Yılmaz, şunları söyledi:

“Metroyu severim, çok kullanırım. Bunlardan birinde yurttaşımız fotoğrafımı çekmiş:) Hepimiz çok inandık, çok çalıştık ama olmadı. Bugünlerde biraz mutsuz, biraz karamsar olsak da hayallerimizden ve hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz. Ülkemizi bekleyen zor günleri atlatmanın en iyi yolu daha çok çalışmak ve birbirimize destek olmak. Biz de onu yapacağız. Şimdi zaman yanlışları ve eksikleri tespit edip yeni stratejiler belirleme zamanı. İnandığımız değerlere sahip çıkmayı ve doğruları söylemeyi ne pahasına olursa olsun sürdüreceğiz. Bizim bir vatanımız var, ona her koşulda sahip çıkacağız.”

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.