Dolar 40,7930
Euro 47,8648
Altın 4.401,88
BİST 10.949,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 34°C
Açık
Bursa
34°C
Açık
Çar 33°C
Per 34°C
Cum 33°C
Cts 33°C

KAĞANDER; geçmişten geleceğe köprü olacak

KAĞANDER; geçmişten geleceğe köprü olacak
7 Mart 2022 13:16
A+
A-

Ocak ayında Bursa’da kurulan KAĞANDER, resmi kuruluş sonrası ilk istişare ve strateji belirleme toplantısını kurucularıyla yaptı.

Bursa’da kurucularla bir araya gelen KAĞANDER yönetimi, aylık istişarelerin düzenli olarak devamında karar kıldı. Bursa dışında 8 ilden de kurucuları olan KAĞANDER, 24 Oğuz boyunun tarihi değerlerini genç kuşaklara aktararak ”muhteşem bir maziden, daha muhteşem bir geleceğe köprü olmak” istiyor. 1. istişarede, bu vizyona odaklı bir STK yapılanması, 1. Olağan Genel Kurul ve sonrasındaki hedefi ise federasyonlaşmaya dönük çalışmalar ele alındı.

Diğer illerdeki kurucularla özel olarak bir çalıştay yapılacağını dile getiren Kurucu Genel Başkan Mustafa Bay, ”Her zaman Yunus misali sevgi, şeffaflık ve seviyeli bir diyalogdan yana olduklarını, kuruluş sonrası hedeflerinin KAĞANDER’in tanıtımı, ilkeli bir şekilde yapılanması, oluşacak yönetimlerin nitelik bakımından güçlendirilmesi ve böylece federasyonlaşmaya hazırlıklı olarak girmek olduğunu” söyledi ve yaklaşık 4-5 yıl süren alt yapı çalışmalarında yer alanlara ve kuruculara ayrı ayrı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.