Dolar 40,7849
Euro 47,6303
Altın 4.387,78
BİST 10.854,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 35°C
Açık
Bursa
35°C
Açık
Per 34°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 31°C

İYİ Parti’de Akşener, Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldi

İYİ Parti’de Akşener, Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldi
7 Nisan 2022 09:23
A+
A-

Başkanlık Divanı dışında kaldıktan sonra sahur vakti Meral Akşener’e mesaj atan Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener’le bir araya geldi.

İYİ Parti camiasını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Başkanlık Divanı dışında kalan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener’le görüştü.

Koray Aydın’ın ekibinde yer alan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, katıldığı canlı yayında Akşener-Ağıralioğlu görüşmesinin gerçekleştiğini söyledi.

Teşkilatların yeniden düzenlenmesinde Meral Akşener’den görev bekleyen isimlerden Mehmet Tolga Akalın şöyle konuştu:

“Sürecin bir iktidar hazırlığı olarak tanzim edilmesi çok eksik bırakır meseleyi. Ağıralioğlu, İYİ Parti’nin çok önemli bir değeri. Bizim aramızdaki hukukta bu yol arkadaşlığı hukukudur. Bu hukukun sorumluluğu gereği bugün Ağıralioğlu iyi bir açıklama yaptı. Sayın genel başkanımız da açıklamanın ardından arkadaşımızı genel merkezimize çağırdı, görüşme yaptılar. Süreç bizim açımızdan çözüldü, bitti. Yavuz Bey’in farklı düşüncelerini dile getirmelerini ayrı değerlendirebiliriz. Bu tür farklı düşünceler, kalbi ittifakı oluşturmanın önemli bir adımıdır.”

GÖREVİNİ RIDVAN UZ’A DEVRETTİ

Öte yandan, Yavuz Ağıralioğlu’nun genel merkeze gelmesiyle devir-teslim töreni yapıldı. Ağıralioğlu, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı koltuğunu Rıdvan Uz’a teslim etti.

Uz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı görevimizi İstanbul Milletvekilimiz Sayın Yavuz Ağıralioğlu’ndan devraldık. Bu zamana kadar başkanlığımız için verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti, Ülkemiz ve milletiz için çalışmaya devam edecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.