Dolar 41,3675
Euro 48,5689
Altın 4.858,97
BİST 10.382,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 30°C
Az Bulutlu
Bursa
30°C
Az Bulutlu
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Havalimanındaki fiyatlar şok ediyor!

Havalimanındaki fiyatlar şok ediyor!
9 Ağustos 2023 08:09
A+
A-

Fırıntaş’ın; kaliteli, güler yüzlü hizmeti ve uygun fiyatı, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda vatandaşlar ile buluştu. Fırıntaş Kafe, uygun fiyat politikası ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

BALIKESİR (İGFA) – Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş, Koca Seyit Havalimanı’na Fırıntaş Kafe açtı. Vatandaşlara daha kaliteli, konforlu hizmet verebilmek için her geçen gün kalitesini ve kapasitesini artırarak çalışmalarını sürdürüyor. Uygun fiyat ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Fırıntaş, birçok havalimanındaki işletmelere göre çok daha uygun fiyatla ürünlerini satıyor. Önceliği güler yüzlü hizmetle vatandaşları memnun etmek olan Fırıntaş’ta; bir bardak çay 5 lira, tost 50 lira, su ise 5 lira’dan satılıyor.

FİYATLAR ALIM GÜCÜNE GÖRE AYARLANIYOR
Fırıntaş Genel Müdürü Oktay Akbaba, tüm tesislerde vizyonlarının; hijyen, temizlik, güler yüzlü hizmet ve vatandaşlara konfor sağlayarak çalışmak olduğunu belirtti. “Daha fazla özen, Fırıntaş’ta standarttır” diyen Akbaba,  fiyat politikalarını sosyal belediyecilik ilkesini de göz önünde bulundurarak düzenlediklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.