Dolar 40,7849
Euro 47,6303
Altın 4.387,78
BİST 10.854,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 34°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
34°C
Parçalı Bulutlu
Cum 32°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 30°C

Bursa’da yapı denetimcilerden ‘cumhuriyet’ buluşması

Bursa’da yapı denetimcilerden ‘cumhuriyet’ buluşması
24 Ekim 2023 16:09
A+
A-

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği (YDKBD) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı buluşmasına, çok sayıda üye ve sektör temsilcisi katıldı.

Sektör paydaşları arasındaki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına birçok etkinliğe imza atan YDKBD Bursa Şubesi, Buma Yapı’da gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı buluşmasına, çok sayıda üye ve sektör temsilcileri aileleriyle birlikte katılım sağladı.

Programda konuşan YDKBD Bursa Şubesi Başkanı Esra İnhanlı, “Cumhuriyetin aydın mühendisleri, mimarları ve teknik insanları olarak bu vatana sorumluluğumuz çok ve gerekeni yapacağımıza da inancımız tamdır” diye konuştu.

“Bu güzel devleti bizlere armağan eden atalarımızın bizlerden tek isteği, Cumhuriyetimizi her zaman koruyup, geleceğe emin şekilde taşımaktır” diyen Esra İnhanlı, şöyle devam etti:

“Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare biçimi, Cumhuriyet idaresidir.” Ulusumuzun en büyük, en önemli mirası ve asla vazgeçilemez bir değeri olan Cumhuriyetimiz, 100 yaşında. Ne mutlu bizlere! Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet; asla ve asla olmuş, bitmiş bir süreç değildir. Bunun tam tersine Cumhuriyet, Devrimcilik İlkesi ışığında, sürekli olarak yeniliklere, değişimlere açık bir süreçtir. Biz de bu değere 100 yıldır olduğu gibi sahip çıktık ve sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Türkiye Yüzyılı, gençlerin yüzyılı

Konuşmasında genç meslektaşlarına ayrı bir parantez açan Esra İnhanlı, “Türkiye yüzyılı, gençlerin yüzyılıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin adını başarılarla yüzyıllar boyu gururla ve onurla anacak ve andıracağız. Burada genç kardeşlerimize ayrı bir parantez açmak isterim. Aramızdaki genç kardeşlerim, genç meslektaşlarım, sizlere önemli bu süreçte büyük vazifeler düşüyor. Bu kutsal vatanımızın yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Yılmayacaksınız! Fikrinizi somut deliller ışığında hep savunacaksınız. Korkmayacaksınız! Türkiye Cumhuriyeti’nin milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruyacak, iç ve dış tehlikelere karşı duyarlı olacaksınız” ifadelerini kullandı.

Esra İnhanlı’nın konuşmasının ardından program hediye töreni ve pasta kesimi ile devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.