Anadolu16.com

Yeniden Refah Partisi Bursa İl Yönetimi, Düşünce Kulübü’yle kahvaltıda buluştu

Yeniden Refah Partisi Bursa İl Yönetimi, Düşünce Kulübü’yle kahvaltıda buluştu
19.03.2022
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Bursa İl Yönetimi, Düşünce Kulübü’yle kahvaltıda buluştu.

Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı ve yönetimi, TR-Düşünce Kulübü’nün geleneksel kahvaltılı sohbet etkinliğinde bir araya geldiler.

Kulübün genel merkezindeki, yerel ve genel siyaset gündeminin konuşulduğu buluşmada, merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve 28 Şubat sürecine ilişkin hüzünlü anılar da paylaşıldı.

TR-Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut ve yönetimine gösterdikleri sıcak ilgiye teşekkür eden İl Başkanı Kolancı, “Biz de Düşünce Kulübü ile aynı saftayız. Yani ülkemize ve insanlığa dair kötülükleri olumsuzlukları kaldırıp yerine iyiliği güzellikleri getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Partisinin yerelde ve genelde yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı, ülke demokrasisi, ekonomisi, siyaseti ve sosyal hayatına katkı sağlayacak projeleri, çalışmaları toplumun tüm kesimleri hatta siyasi partilerle severek paylaşabileceklerini, işbirliği yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Kolancı ve yönetimine katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunan TR-Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut da, kapılarının ülkenin geleceğini düşünen bunun için çaba gösteren, fikir üreten herkese açık olduğunu yineledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.